tisdag 7 april 2015

dagarna går för fort

Nu är påsken över och dessa dagar har bara sprungit iväg.
VI hälsade på Marcus familj i värmland.
Var supermysigt att träffa alla. Minou lekte för fullt med sina kusiner Linn och Albin som fyller 5 och 7 i år. vi var där från onsdag till lördag. blev tipspromenad, en sväng i trollskogen och lite häng i Karlstad.
Sen åkte vi direkt därifrån till ekerö till min mamma och pappa och sov där lördag till måndag. Godis och skitmat är det vi har levt på. Minou har vart riktigt glad över det. jag får mest ångest och mår dåligt efter påsken.. men var i alla fall och tränade idag.

Om 3 dagar är Mila 5 månader. Hon sover ca 2,5 timme på hela dagen och somnar när jag och Marcus går och lägger oss. hon är forfarande i en snuttperiod och vaknar många gånger på natten och vill ha tutten. Nappen är inte alls intressant längre och blir bara förbannad om man stoppar i den. Hon åt en halv pressad potatis med smör i helgen som hon tyckte var super god.
Flaskan ger vi ca 1 gång om dagen men är inte alls lika god som mammas tutte. Hon är en riktig liten knubbis min lilla korv.

Minou har faktiskt lugnat ned sig liiiite med sina raseriutbrott. kanske beror på att hon har vart ledig från dagis men hoppas på att hon har kommit över trottsen..
Men allt skall vara rosa och prinsessor. Barbiefilmer och prinsessböcker är bäst.

I Veckan blir de promenader, träning och förhoppningsvis lite sol. inte mer planerat.

babblarna är favoriten för tillfälligt

hälsade på kompisen Elli i värmland

bus och lunch hos David


in i trollskogen med barnen

finns inga dåliga väder..


<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar