tisdag 31 mars 2015

Påsk

Dagarna och helgen som gått går så himla fort.

Mila är snart 5 månader (om 10 dagar) helt sjukt. Hon är blivit så mycket mer med. Hon har börjat skatta mer. rullar alltid över till mage och typ ålar sig fram. eftersom hon är en tjockis så kan hon sitta en stund innan hon tippar. Hon äter på allt och drar i håret. Älskar sin storasyster och tar flaskan varje kväll innan hon skall sova. I natt sov hon i sin spjälsäng fram till kl 4 innan hon kom upp i våran säng och åt. 

Med Minou kändes de som att man hade mer tid. man kunde ta in alla saker hon gjorde mycket mer än vad jag gör med Mila. Dagarna springer iväg fast man inte gör så mycket och det är svårt att bara njuta av sin mammaledighet när man har två barn att tänka på.
 Idag har jag  hunnit lämna Minou på dagis, direkt till träningen, lämnat ett par nyckar, ätit och snart skall jag hämta Minou på dagis. Sen ut till ekerö och äta middag medans Marcus e på fotboll. Mer hinner man typ inte på en dag.
Om man bokar in en lunch med någon, så är det bara det man hinner med.

I helgen blev det lite spontant raj raj hemma hos oss. Amanda och Calle skulle komma på middag med lilla Wille. Det började med lite vin och lite spel när barnen hade somnat, sne kom Carror, rang, desar lilla Louie och deras vänner Jonas och Jossan runt 22.30, så satt vi och snakcade skit halva natten. Det är härligt att man har vänner som har har barn som man ändå kan ha sena kvällar med.
Dagen efter var det inte mer än att städa lägenheten som gällde. Sen var jag barnvakt till Jamie i några timmar på kvällen.

I måndags var mitt andra träningspass på stong mama, och då kom även Carro, kul att ha någon man känner att träna med :) sen blev det lämna in Audin och luch med pappa, ut till ekerö för att hämta volvo och sedan hämta Minou på dagis dör att sedan åka och storhandla.

I morgon åker vi förmodligen till värmland och hälsar på Marcus familj. Vi har inte varit där på jättelänge så det skall bli kul att träffa alla. Speciellt för kusinerna att träffas.
Om vi inte åker i morgon blir det på torsdag. Håller tummarna att bilresan med Mila inte blir allt för kaos, eftersom hon hatar att åka bilen.

skönt med lite påsk och att marcus är lite ledig :)


Våffeldagen

En vanlig kaosmorgon innan dagis. Precis innan dagis måste man gråta och byta om till prinsessklänngingen och riva ut hela garderoben. En standardmorgon helt enkelt.

Svettig och trött efter träningen




brukar ofta lägga mig i Minou knä så får hon pilla, leka och gosa med mig


och den här Grisen ligger ofta och bara är en tjockis :D

Minou har lärt sig att kolla i kors vilket hon gör ofta för att få en att skratta

Syster tog examen på IHM vilket vi firar med en korv och en puss


jag och Minou går i regnet



När man är orädd och klätterapa slutar det ofta med blod och tårar på lekland

Underbara helger med dom bästa!!

Glass i stora lass med Amanda

Barnvakt till sötaste Jamie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar